Menukaart
MENU “De Vallei”
VANAF € 52,50
MAKREEL
Dille | Komkommer | Sesam | Kombu
Chardonnay-Weissburgunder, Weingut Knipser glas € 14,50 Bob € 8,-
Of
WILD ZWIJN
Coppa & Nek | Ponzu | Bieslook | Beukenzwam
Viognier, Californie, MC Manis, glas € 14,50 Bob € 8,-
***
POMPOEN SOEP SUPPL. € 12,50
Chardonnay-Weissburgunder, Weingut Knipser glas € 14,50 Bob € 8,-
***
TONIJN
Limoen blad | Zoete aardappel | Taugé | Gezouten pinda
Rose, Fredavelle, Aix en Provence, glas € 10,50 Bob € 6,-
Of
HERT STRIPLION BITTERBAL
Eigen jus | Aardappel | Rode kool | Polenta
Pinot Noir, Monterey,U.S.A, glas € 17,50 Bob € 9,-
***
VIJG
Witte chocolade | Pistache | Clafoutis Beerenauslese,
Beerenauslese, Burgenland, Weingut Triiebaumer, glas € 12,75 Bob € 7,–
Of
KAASBORDJE SUPPL. € 8,-
Lokale marmelade | Banaan notenbrood | Venkelbrood
Burmester 10 years old, glas € 14,50
3-gangen wijnarrangement luxe € 43,50 Bob-arrangement € 25,50
4-gangen wijnarrangement luxe € 57,50 Bob-arrangement € 31,50
CHEFS MENU
-amuse-
***
GANZENLEVER EN TONIJN
Jalapeno | Komkomkommer | Gember
Donna Fugata Vigna Lighea, Sicilië, glas € 14,50
***
GEROOKTE EIDOOIER
Lardo | Aardappel | Kaviaar | Schorseneer
Viognier, Calnifornie, MC Manis, glas € 14,50 Bob € 8,-
***
CANTHAREL
Xo | Peterselie wortel | Ui | hazelnoot
Double Ripasse, Dom. Vellas, Langedoc glas € 17,50 Bob € 9,-
***
ZWEZERIK & LANGOUSTINE
Kimchi | Aardpeer
Rully AC., Bourgogne, Dom. Rois Mages, glas € 17,50 Bob € 9,-
***
ANJOU DUIF
Eigen jus | Livar bloedworst | Truffel | Knolselderij | Gezouten citroen
Blaufrankisch,, Burgenland, Triebaume, glas € 17,50 Bob € 9,-
***
SINAASAPPEL
Valrhona | Yuzu | Basilicum
Donna Fugata Kabir, Sicilië, glas € 13,50 ½ € 7,-
Of
KAASBORDJE SUPPL. € 8,-
Lokale marmelade | Banaan notenbrood | Venkelbrood
Burmester 10 years old, glas € 14,50 ½ € 8,-
MENU 4-GANGEN
Ganzenlever of Eidooier | Cantharel of Zwezerik | Anjou duif | Sinaasappel of Kaas |
€ | 79,00 |
MENU 5-GANGEN Ganzenlever of Eidooier | Cantharel | Zwezerik | Anjou duif | Sinaasappel of Kaas |
€ | 94,00 |
MENU 6-GANGEN Ganzenlever | Eidooier | Cantharel | Zwezerik | Anjou duif | Sinaasappel of Kaas |
€ | 109,00 |
Á LA CARTE – BITES
GILLARDEAU OESTER Rode wijn vinaigrette | Citroen Portium Cava, glas € 8,25 Bob € 4,50 |
€ | p.st. 5,50 |
Á LA CARTE – VOORGERECHTEN
CANTHAREL Xo | Peterselie wortel | Ui | Hazelnoot Chardonnay-Weisburgunder, Weingut Knipser, glas € 17,50 Bob € 9,00 |
€ | 24,00 |
MAKREEL Dille | Komkommer | Sesam | Kombu Chardonnay-Weissburgunder, Weingut Knipser glas € 14,50 Bob € 8,- |
€ | 19,00 |
WILD ZWIJN Coppa & Nek | Ponzu | Bieslook | Beukenzwam Viognier, Californie, MC Manis, glas € 14,50 Bob € 8,- |
€ | 22,00 |
GANZENLEVER & TONIJN Jalapeno | Komkommer | Gember Donna Fugata Vigna Lighea, Sicilië , glas € 14,50 |
€ | 28,00 |
ZWEZERIK & LANGOUSTINE Kimchi | Aardpeer Rully AC, Bourgogne, Dom. Rois Magnes, glas € 17,50 Bob € 9,00 |
€ | 28,00 |
STEAK TARTAAR Aan tafel bereid | Brioche Rully AC, Bourgogne, Dom. Rois Magnes, glas € 17,50 Bob € 9,00 |
€ | 26,00 |
Á LA CARTE – HOOFDGERECHTEN
KOOLRABI Ѵ |
€ | 24,00 |
TONIJN Limoen blad | Zoete aardappel | Tauge | Gezouten pinda Aix en Provence, Dom Fredavelle, glas € 10,50 Bob € 6,00 |
€ | 36,00 |
HERT STRIPLION & BITTERBAL |
€ | 42,00 |
STEAK TARTAAR Aan tafel bereid | Little gem | Friet Rully AC, Bourgogne, Dom. Rois Mages, glas € 17,50 Bob € 9,00 Rochedone, Veneto Ca di Frati, glas € 16,50 Bob € 8,50 |
€ | 42,00 |
ANJOU DUIF (Alleen per 2 personen te bestellen) |
€ | 45,00 p.p. |
Ѵ = Vegetarisch
Á LA CARTE – DESSERTS
PROFITEROLES Vanille ijs | Chocolade | Slagroom | Amandel Beerenauslee, Burgenland, Weingut Trijebaumer, glas € 12,50 Bob € 7,00 |
€ | 10,00 |
CREME BRÛLEÉ Bolletje ijs Beerenauslee, Burgenland, Weingut Trijebaumer, glas € 12,50 Bob € 7,00 |
€ | 11,00 |
VIJG |
€ | 13,00 |
SINAASAPPEL Valrhona | Yuzu | Basilicum Donna Fugata Kabir, Sicilië, glas € 13,50 Bob € 7,00 |
€ | 15,00 |
KAASBORDJE |
€ | 17,00 |
SPECIALE KOFFIE
€ 9,50
DOM | Dom Benedictine
IRISH | Jameson
ITALIAN | Amaretto – Lazzaroni
FRENCH | Grand Marnier
SPANISH | Likeur 43